Ναι, το είπε στα Χανιά: Ο Αυγενάκης θέλει να κάνει το επάγγελμα του αγρότη πιο… σέξι! (βίντεο)

Αλλά, όπως είπε επίσης, με μεγάλη… “σεμνότητα”, είναι και “μεγάλο πλεονέκτημα για τους Κρήτες” ότι είναι ο ίδιος υπουργός! Γεωργίας!

Αφού… “έλυσε” ο Λευτέρης Αυγενάκης τα προβλήματα του ελληνικού αθλητισμού και της βίας (!), όπως άλλωστε είδαμε πολύ πρόσφατα, τώρα θέλει να κάνει και τον αγρότη… πιο σέξι! Το επάγγελμά του δηλαδή!

Ναι, ακριβώς έτσι το είπε νωρίτερα σε σύσκεψη στα Χανιά: “Θέλουμε να κάνουμε το επάγγελμα του αγρότη πιο σέξι”, είπε αφήνοντας προφανώς άφωνους όσους άκουγαν. Και συμπλήρωσε: “πιο ελκυστικό”, θεωρώντας ότι η έννοια του σέξι είναι απλώς “ελκυστικό” και όχι, όπως σημαίνει κιόλας, “σεξουαλικά ελκυστικό”.

Βλέπετε η ημιμάθεια είναι πολύ χειρότερη από την αμάθεια… Κάτι στο οποίο είναι προφανώς ότι διακρίνεται ο κύριος υπουργός.

Κι αν έχετε αμφιβολίες για το αν μεταφέρουμε με ακρίβεια την αναφορά του, απλώς δείτε το βίντεο του Kriti360.gr στο 3ο λεπτό.

Α, στην ίδια σύσκεψη, με εντελώς… “σεμνό” τρόπο, χαρακτήρισε μεγάλο πλεονέκτημα για τους Κρητικούς ότι είναι ο ίδιος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης! Ακούστε το κι αυτό στο 2.30″.

ΥΓ: Κρατάμε και τη μία και την άλλη αναφορά του γιατί δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να χρειαστεί να μετράμε τις… σεξουαλικές πράξεις όχι των αγροτών αλλά της κυβέρνησης επί των αγροτών, λόγω της πολιτικής της…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί